top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverThijs Deburghgraeve

Switters wie?

Een charmante student vraagt een schuchtere klasgenote om een marketingboek van meer dan 600 pagina’s te kopiëren. Wie had gedacht dat dit 11 jaar later kon leiden naar een nieuw sweatermerk.

Qua hobby’s waren we de grootste uitersten. De dansmicrobe was bij mij schering en inslag terwijl bij Thijs het racebloed door de aderen stroomde.

Onze wegen kruisten elkaar opnieuw 5 jaar later op een manier zoals het in de boeken zou geschreven worden. Het lot zou je kunnen zeggen...

We zijn beiden opgegroeid in een ondernemende omgeving, dus het is niet ongewoon dat we samen een project op poten wilden zetten. Bij een zeldzaam avondje uit met z’n tweeën, na de komst van Finn, durfde ik mijn idee eindelijk op tafel gooien.

Enter “Switters”.

Met de grafische skills van Thijs en het creatieve brein van mezelf waren we snel vertrokken. De Switters moesten 2 dingen uitstralen: fun en cosy vibes.

Onze collecties spreken voor zich.

Uiteraard is een volledig gepersonaliseerd item niet uitgesloten, give us a shout out met jouw idee.


Hoe ik oorspronkelijk op het idee kwam? Dan verwijs ik graag even naar onze Special Tee: Stars and Rainbows.

De laatste jaren werden wij van dichtbij en veraf vaak geconfronteerd met een verlies dat geen enkel ouder zou moeten meemaken. Stille kindjes verdienen evenveel liefde en warmte als alle andere. Erover spreken en onder de aandacht brengen is ook al lang geen taboe meer en daar ben ik blij om.

Het ontwerp van deze t-shirt verwijst naar de sterrenkindjes onder ons en de regenboogkindjes die bij vele ouders terug kleur brengen bij donkere dagen.

Wij dragen ons steentje bij en schenken een deel van de opbrengst aan de goede doelen die zich inzetten voor de ondersteuning van sterrenouders.


232 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Dankbaar

Bình luận


bottom of page