top of page
DSC_9089.jpg

Bedankt voor je aanvraag. We komen snel bij je terug!

Switters. (powered by Exi-Design Studio) 

Wortegemsesteenweg 19

8570 Anzegem - België

Tel: +32 474 23 73 41

hello@switters.be

  • Black Facebook Icon

FAQ

 

Een vraag? Misschien staat ze hieronder en kunnen we je onmiddellijk helpen. Nog niet opgelost? Geef ons dan een seintje via hello@switters.be.

01

Verzending en levering
 

Van zodra we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we er direct mee aan de slag. Switters maakt alle gepersonaliseerde truien op maat en werkt met een kleine stockvoorraad. Daarom vragen we dan ook om 6 à 7 werkdagen geduld uit te oefenen alvorens je kan genieten van onze Switters. Wij doen beroep op lokale partners om alle orders tot in de puntjes af te werken. 

Verzendkosten in België: € 6.5 (bestelling > € 100 = gratis verzending)
Verzendkosten in Nederland: € 8.5 (bestelling > € 100 = gratis verzending)

Wij versturen natuurlijk onze fantastische Switters over de hele wereld. Al moeten we dan even checken hoeveel het juist kost om de Switters bij jou te krijgen.

02

BestellenEen bestelling is definitief op het moment dat een geldige betaling is ontvangen via het betalingsplatform van de website. Na ontvangst van een succesvolle betaling ontvang je direct een automatische orderbevestiging per e-mail. Als u deze e-mail niet ontvangt, controleer dan uw spam-map. Anders kunt u ons een e-mail sturen op hello@switters.be

03

Veilig bestellen en betalen

 

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: Bancontact, Mastercard en VISA, Apple Pay, IDeal. Als uw kaartuitgever de betalingen niet autoriseert, kunnen we uw bestelling niet verzenden en kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen bij de verzending of niet-levering van uw bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet geaccepteerd of verwerkt. Zodra de betaling is geaccepteerd, ontvangt u een orderbevestiging op het e-mailadres dat u hebt opgegeven.             

 

Onze productprijzen zijn inclusief 21% btw. Verzendkosten zijn niet inbegrepen, tenzij anders gecommuniceerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor douanebelastingen die kunnen worden betaald na verzending van de artikelen. Onze prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De prijs die u betaalt, is de prijs die op de website wordt aangegeven op de dag dat uw bestelling wordt geplaatst.

04

Terugsturen van een bestellingStuur ons een e-mail naar hello@switters.be binnen 14 dagen na de dag van levering. Vermeld hierbij je bestelnummer en leg ons uit wat je wilt doen met de items die je hebt ontvangen.

 

De oorspronkelijke verzendkosten zijn niet inbegrepen in geval retourneren. Een terugbetaling gebeurt in de vorm van een tegoedbon ter waarde van de aangekochte items. 

Waarom een tegoedbon? Elke item wordt op maat voor jou gemaakt, de kans bestaat dus dat wij het reeds gemaakte item niet meer verkocht krijgen.

 

De artikelen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking met alle labels nog bevestigd en moeten ongedragen en ongewassen zijn. Uiteraard vrij van vlekken of andere zaken die niet op kledij thuishoren.

 

Artikelen worden op eigen risico geretourneerd. Het is aan u om te bewijzen dat het betreffende pakket naar ons is teruggestuurd. Verzendadres: Switters, Wortegemsesteenweg 17, 8570 Anzegem

bottom of page